Inici Festes Vallbona d’Anoia recupera la Setmana de la Gent Gran

Vallbona d’Anoia recupera la Setmana de la Gent Gran

COMPARTIR

Vallbona d’Anoia recupera la Setmana de la Gent Gran, que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia, i que arribarà a la 35a edició. El Casal de la Gent Gran, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzarà, del dilluns 27 de setembre al diumenge 3 d’octubre, una sèrie d’activitats adreçades als vallbonencs i les vallbonenques de la tercera edat.

Tot i que no s’han pogut programar totes les propostes que s’hauria volgut des de l’organització, cada dia es farà una activitat, que s’adaptarà a la normativa sanitària i caldrà inscripció prèvia per participar-hi. Totes les inscripcions es podran fer a Casal o membres de la junta. Les activitats seran molt diverses, com una xerrada, la projecció d’una pel·lícula, una excursió o una paella. Els organitzadors volen que aquestes jornades siguin un homenatge a les persones de la tercera edat del municipi, que ha estat un dels sectors de la societat que més ha patit la COVID-19.

La programació s’obrirà el dilluns 27 de setembre amb la inauguració de la 35a Setmana de la Gent Gran i una xerrada sobre els efectes psicològics de la pandèmia, a càrrec de la psicòloga Glòria Fité, que tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent. El dimarts 28, a 2/4 de 2 del migdia a Kala-Piscina, es farà una paella. Caldrà apuntar-se prèviament i el preu del dinar serà de 10 € per als socis del casal i de 12 € per als que no ho són.

El dimecres 29 es projectarà la pel·lícula “Me siento rejuvenecer”, amb Marilyn Monroe i Cary Grant, a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala Polivalent. Per al dijous 30, a les 6 de la tarda a la Sala d’Exposicions, s’ha programat un bingo i, a continuació, un concert. El divendres 1 d’octubre, a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de l’Església, es projectarà la sarsuela “La verbena de la Paloma”.

El cap de setmana, les activitats començaran amb una excursió familiar a Barcelona, que es farà el dissabte 2 d’octubre, i que inclourà un viatge amb les Golondrines i un dinar al restaurant can Culleretes. La sortida serà a 2/4 de 10 del matí. El preu d’aquesta excursió és de 43 €.

I la 35a Setmana de la Gent Gran es tancarà el diumenge 3 amb un teatre-monòleg que tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent. Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Bibliobús Montserrat, de la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*