Inici Destacats Vallbona d’Anoia felicita les seves millors alumnes de Batxillerat

Vallbona d’Anoia felicita les seves millors alumnes de Batxillerat

COMPARTIR

El passat 31 de maig, l’alcaldessa de Vallbona, Maribel Ferrer, va rebre a l’Ajuntament Maria Borràs Borràs i Sílvia Campillos Teixidó, dues vallbonenques que han obtingut matrícula d’honor de batxillerat, això vol dir que han obtingut una nota igual o superior a 9.

Els equips docents de segon curs de batxillerat del Molí de la Vila de Capellades, centre on han realitzat el curs, han estat els encarregats de decidir els alumnes a qui es concedeix la matrícula d’honor, subjecta a un criteri prèviament acordat i establert en el projecte educatiu de cada centre.

Aquesta distinció pretén “reconèixer l’esforç” d’aquells alumnes que han obtingut qualificacions excel·lents, vinculant el reconeixement a una “valoració global” més que a cadascuna de les matèries. A més, l’obtenció de la menció de “matrícula d’honor”, suposa l’exempció total del pagament de les taxes per matrícula a la universitat.

Prèviament al seu pas per l’Institut de Capellades, les alumnes havien estudiat a l’Institut Vallbona d’Anoia i l’escola Josep Masclans. La directora de l’Institut Vallbona, Pilar Rodríguez, destaca la seva dedicació, esforç, compromís i excel·lent actitud.

L’Ajuntament fa arribar la més sincera felicitació a la Maria i a la Sílvia per l’esforç i dedicació però també als centres educatius i a les famílies.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*