Inici Destacats Vallbona d’Anoia celebrarà la seva Festa Major

Vallbona d’Anoia celebrarà la seva Festa Major

COMPARTIR

El darrer cap de setmana d’agost Vallbona d’Anoia celebrarà durant 2 dies la Festa Major en honor al seu patró Sant Bartomeu.

Els actes començaran el divendres 23 d’agost a partir de les 6 de la tarda, amb la campanya responsable i solidària de Donació de sang. L’acapte es farà fins a les 9 del vespre. L’animació infanti i juvenil començarà a partir de dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça, amb DeParranda! Després d’haver fet gana tindrà lloc un berenar popular per a petits i grans al mateix lloc, a partir de dos quarts de 8 del vespre i des de les 9 fins a mitjanit, bany nocturn a l’equipament municipal amb la Piscina Nit.

L’endemà dissabte, diada del municipi, la missa en honor a Sant Bartomeu tindrà lloc a les 11 del migdia amb la participació de la Coral Ara i Aquí que oferiran els goigs de Sant Bartomeu. L’agenda d’actes continuarà a la tarda, amb la festa de l’Escuma i la col·laboració del grup d’esplai El Cau, a partir de les 6, a la pista de Pàdel. El sopar popular amenitzat amb música, durant la Diada del patró, es farà a plaça i començarà a dos quarts de 10 del vespre. Seguidament, la festa continuarà amb música en viu a partir de les 11 de la nit.

Els fogons del restaurant Cal Saumell seran els encarregats de cuinar el sopar del dissabte d’enguany i que constarà de Salmorejo de primer, llom a la sal amb salsa de poma i hummus acompanyat de focaccia de segon i gelat per postres. L’àpat de Festa Major tindrà un preu de 5 euros per persona i caldrà inscriure’s prèviament a les oficines de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia. El termini per a les inscripcions serà fins el 22 d’agost.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*