Inici Destacats Vallbona d’Anoia celebra la seva Setmana de la Gent Gran

Vallbona d’Anoia celebra la seva Setmana de la Gent Gran

COMPARTIR

Entre les nombroses activitats culturals enguany s’ha programat per a la sortida a Barcelona, una visita guiada al Gran Teatre del Liceu, la presentació per part del periodista de La Vanguardia Jordi Collell del seu llibre “Joc d’Oficis”, una exposició sobre els “Oficis i records perduts de Vallbona” i la Coral Ara i Aquí serà de nou l’encarregada d’inaugurar l’agenda d’activitats. La Setmana de la Gent Gran acabarà amb un dinar ofert per l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia.

Del diumenge 15 de setembre fins el diumenge 22, Vallbona d’Anoia posarà al centre de la seva activitat cultural, el col·lectiu de gent gran de la vila, de la mà del Casal de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia. Vuit dies d’activitats que començaran com l’any passat, amb el Concert inaugural de la setmana, amb l’actuació de la Coral Ara i Aquí, a les 7 de la tarda a la Sala Polivalent.

El dilluns 16 de setembre hi haurà programa doble a la Sala d’Exposicions: d’una banda, el periodista de La Vanguardia Jordi Collell presentarà el seu llibre “Joc d’Oficis” i seguidament, s’inaugurarà l’exposició “Oficis i records perduts de Vallbona”, amb un col·loqui entre el presentador de l’exposició, l’historiador Jaume Borràs i el periodista Jordi Collell. L’endemà a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent es projectarà el western “El hombre que mató a Liberty Valance”.

El dimecres 18 de setembre hi ha programada, en col·laboració amb el Bibliobus, la sortida amb visita guiada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i l’endemà dijous a les 6 de la tarda al Local Social, la responsable de comunicació dels Mossos d’Esquadra oferirà la xerrada preventiva “Consells de seguretat per a la gent gran”.

El divendres 20 de setembre les activitats començaran a les 2 del migdia, amb una paella al restaurant Cal Saumell i a partir de les 5 de la tarda al Local Social es celebrarà el Bingo especial Setmana de la Gent Gran. La Cia. Rocaguinarda portarà a Vallbona d’Anoia l’obra “Amor i glòria”, una comèdia amb textos de diversos autors sobre l’amor, el desamor, la família i l’amistat. L’obra de teatre es farà el dissabte 21 de setembre a dos quarts de 10 del vespre a la Sala Polivalent.

Finalment, el diumenge 22 de setembre a les 11 del matí es celebrarà la Missa per la Gent Gran, la qual tindrà lloc a l’església parroquial de Vallbona i a les 2 del migdia, per tancar la setmana d’activitats hi haurà Dinar de la Gent Gran ofert per l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia.
La 34ª Setmana de la Gent Gran està organitzada pel Casal de la Gent Gran del municipi i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*