Inici Destacats Vallbona d’Anoia celebra la seva 40a Setmana de la Joventut

Vallbona d’Anoia celebra la seva 40a Setmana de la Joventut

COMPARTIR

Vallbona d’Anoia viurà, del 24 al 29 de juliol la quarantena edició de la Setmana de la Joventut, organitzada per l’Associació Jovent de Vallbona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia i ARC Multimèdia i totes les entitats del municipi.

Dins de la programació s’inclouen diverses propostes, tallers, xerrades, jocs, esports,… algunes de tradicionals i d’altres novetats d’aquest any. Les activitats són gratuïtes i si bé és la setmana de la Joventut la participació està oberta també a persones de totes les edats.

La setmana començarà aquest dilluns 24 amb tallers pels més menuts, xerrada 40 anys Jovent, pregó inaugural i ball per a tots els públics amb coca i cava. El dimarts es podrà gaudir de fitness, lipdub i nit de pòquer. Dimecres continuarà la programació amb torneig de pàdel, jocs de carrer, sopar 40è aniversari i Trivial de barris. Dijous animació infantil, xerrada i el tradicional bingo. L’activitat continuarà divendres amb una gimcana, Punk Race i Festa de la Cervesa. I dissabte darrer dia de la Setmana tindrà lloc la cagada del burro i el 52è Festival de l’Anoia.

La majoria d’actes es duran a terme a la plaça de l’església a excepció del Torneig de Pàdel i la cagada del burro. Podeu consultar horaris i més detall al Facebook de Jovent de Vallbona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*