Inici Destacats Vallbona d’Anoia celebra fins diumenge la seva Festa Major

Vallbona d’Anoia celebra fins diumenge la seva Festa Major

COMPARTIR

Aquest 2018 Vallbona d’Anoia celebrarà la seva Festa Major el cap de setmana del 24 al 26 d’agost. Els actes començaran divendres 24 al matí, amb la missa cantada, a les 11 h. A la nit, a les 21 h, serà el torn del ball a la plaça amb l’orquestra Remember.

L’endemà, dissabte 25, els més petits podran gaudir dels inflables per relliscar al costat de la piscina, d’11 a 13 h. A les 19 h, també al costat de la piscina, es farà una holi party. La jornada continuarà amb el sopar a la plaça que, amb un preu de 3 euros, oferirà botifarra, pa amb tomàquet, gelat, aigua i vi, i estarà amenitzat per Xavier Tarafa, amb música de discos de vinil i discos compactes. Després, final de festa amb la música d’un DJ.

Diumenge 26 començarà el campionat local de Botxes i esmorzar per a tots els participants. A les 11h tindrà lloc la missa. Al migdia, a la piscina, actuaran els Falcons de Vallbona i els Falcons de Piera. A la nit, la festa acabarà amb havaneres amb el grup Pirats del Mar i amb el Planetari, una activitat en què es podran descobrir moltes coses sobre les estrelles i els planetes, per acabar fent una observació amb un telescopi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*