Inici Societat Vallbona d’Anoia busca l’opinió dels seus veïns amb una enquesta

Vallbona d’Anoia busca l’opinió dels seus veïns amb una enquesta

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha engegat una campanya per a conèixer l’opinió dels seus veïns i veïnes respecte al seu poble pel que fa a seguretat ciutadana, serveis i equipaments, sostenibilitat, medi ambient, comerç, turisme, civisme i cura de l’entorn, accessibilitat, mobilitat, comunicació, participació, i l’organització d’actes culturals, festes i esports. Per això, l’ens local ha enviat a totes les llars un qüestionari anònim que els ciutadans i ciutadanes poden omplir de manera voluntària i lliurar-lo a diferents espais municipals. També es pot contestar via digital al web de l’ajuntament www.vallbonadanoia.cat

La voluntat de l’Ajuntament és conèixer els interessos i les necessitats de la ciutadania, a partir dels quals es pugui definir el model de poble i treballar en aquest sentit.

El 1er tinent d’alcalde i regidor de participació ciutadana, Pere Massagué, explicava que “aquest qüestionari ens ha d’ajudar a saber cap a on hem de continuar treballant. Es tracta d’una eina de participació ciutadana, en el marc d’altres actuacions que estem posant en marxa com la creació d’un consell de poble i la participació de la ciutadania en les propostes de projectes”.

L’Ajuntament agraeix per avançat la participació ciutadana i es posa a la disposició de tothom per a qualsevol dubte sobre l’enquesta a través del telèfon 937 718 002.

FER UN COMENTARI

*