Inici Destacats Vallbona comença la Setmana de la Joventut fent campanya per unes festes...

Vallbona comença la Setmana de la Joventut fent campanya per unes festes lliures de violència masclista

COMPARTIR

El nou govern de l’Ajuntament de Vallbona vol apostar per un poble amb una mentalitat feminista que lluiti contra totes les violències masclistes presents. A falta d’elaborar un campanya completa que inclogui una part educativa, activitats de conscienciació amb la col·laboració dels centres educatius, Vallbona ja ha engegat una campanya coincidint amb l’inici de la Setmana de la Joventut i que s’allargarà fins a finals d’estiu.

La campanya comptarà d’una banda amb accions a les xarxes socials, amb la compartició de cartells amb missatges com “Estimo com vull” “si et dic sí, triem on; si et dic no, bona nit!”; un d’ells ja es va utilitzar durant les festes del Roser i l’altra s’ha fet expressament per a aquest estiu. També es penjaran els cartells a comerços del municipi, on també es repartiran adhesius cedits per la Diputació de Barcelona i polseres liles.

Setmana de la Joventut

Organitzada per Jovent de Vallbona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vallbona, INAC i totes les entitats del municipi, la Setmana de la Joventut acabarà el proper dissabte 3 d’agost, amb totes les activitats centralitzades a la plaça de l’Església. Les primeres activitats han estat una festa de disfresses, un sopar popular amb la música en directe de Carlos Gómez i Ricard Llorca, inflables, poker i mojitos.

Un mural gegant, una xocolatada popular i un bingo han completat el primer tram de la setmana de la joventut, que continuarà aquest divendres amb la festa de la cervesa a partir de les 11 de la nit, amb música en directe i djs. Les activitats de la Setmana de la Joventut acabaran aquest dissabte 3 a les 10 de la nit amb el 54è Festival de l’Anoia, amb un preu de 5 euros.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*