Inici Festes Vallbona celebrarà la seva 33a Setmana de la Gent Gran

Vallbona celebrarà la seva 33a Setmana de la Gent Gran

COMPARTIR

El Casal de la Gent Gran de Vallbona d’Anoia, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza la 33a Setmana de la Gent Gran del 16 al 23 de setembre amb propostes molt variades. La Coral Ara i Aquí s’encarregarà del concert inaugural diumenge 16 a les 19 h a la Sala Polivalent.

Dilluns serà el torn del Bingo Especial Setmana de la Gent Gran, a les 18 h al Casal, i dimarts a les 18 h es projectarà la pel·lícula ‘En el calor de la noche’ a la Sala Polivalent. Dimecres 19 es farà una sortida a Barcelona per visitar el Mercat de Sant Antoni. L’endemà, dijous a les 14 h, socis i no socis podran gaudir d’una paella a Cal Saumell.

La Sala d’Exposicions de l’Ajuntament acollirà divendres 21 a les 19 h la inauguració i presentació de l’exposició “Les Festes de la Vellesa a Vallbona als anys 60”, a càrrec de Jaume Borràs. Dissabte, nit de teatre amb “El florido pensil” de la companyia Rocaguinarda. La Setmana de la Gent Gran acabarà diumenge 23 amb el Dinar de la Gent Gran, a la Sala Polivalent, amb la participació de la rondalla Nova Unió.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*