Inici Poliesportiu Vallbona i Capellades acullen el Torneig Beach Volley Tour

Vallbona i Capellades acullen el Torneig Beach Volley Tour

COMPARTIR

Vallbona d’Anoia ha acollit aquest passat cap de setmana el Torneig Beach Volley Tour que es disputa en tres municipis de la comarca, La Torre de Claramunt -on es va disputar el passat mes de juny-, Vallbona d’Anoia i Capellades.

Des de divendres, han passat pel camp de fútbol municipal més de 150 participants i 58 equips. Nombrosos veïns i acompanyants es vam apropar per gaudir amb tot detall de l’espectacle del vòlei sorra.

El torneig és organitzat per l’empresa Jou Esport amb el suport de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia.

Es realitzen sis categories: 2×2 masculí, 2×2 femení, 2×2 mixt, 4×4 masculí, 4×4 femení i 4×4 mixt. Els guanyadors van ser:
4×4 masculi or – La final la juguem a la barra
2X2 mixte or – pinya-martinez
2×2 femeni plata- lau i son
2×2 femeni or- calcetes 2.0
2×2 masculi or- que boina
2×2 masculi plata – tripas de lannister
2×2 mixte plata – carinyus team
4×4 mixte or – drakaris
4×4 femeni or- limon y nada
4×4 mixte plata – Wanda Metropolitano

I aquest cap de setmana és el torn de Capellades. Enguany es fa un canvi d’ubicació i es porta fins l’esplanada del Capelló, on s’instal·larà les pistes i la infraestructura necessària. En aquesta edició s’ha buscat un espai més ample i capaç d’absorbir una gran quantitat de gent que practica aquest esport. Es disputarà les categories de masculí, femení i mixte tan en 2×2 com en 4×4.

El canvi d’ubicació també vol fer més gran aquesta jornada esportiva i que segueixi sent un punt de referència comarcal en la pràctica d’aquest esport. Hi haurà més pistes de joc i més serveis per a tots i totes les usuàries. S’espera superar la participació de l’any passat.

FER UN COMENTARI

*