Inici Destacats Si us ve de gust… Oriol Solà i Prat

Si us ve de gust… Oriol Solà i Prat

COMPARTIR
C. Jorba, M.T. Roig i O. Solà, en l'acte de dimarts a la Biblioteca. (Foto: BCI)

Oriol Solà i Prat ha preparat una petita mostra de l’activitat literària que ha estat desenvolupant aquests darrers mesos, i l’ha encabida en un volum titulat “Si us ve de gust…”. L’escriptor igualadí convida així a fer un tast dels seus versos i relats. La presentació en societat d’aquest treball es va fer en el transcurs de la lectura poètica que es va fer dimarts al vespre a la Biblioteca Central d’Igualada: amb l’acompanyament musical de M. Teresa Roig al piano, Carla Jorba i el mateix Oriol Solà s’encarregaren de llegir una vintena de poemes que abordaven temes com la pàtria, l’amor, o la vellesa, entre altres.

Segons apuntava Solà dimarts, “aquest concepte de compartir és la base i és l’essència d’aquesta trobada d’avui, i de totes les altres trobades que puguin anar sorgint a partir d’ara. Perquè tinc ganes de continuar compartint els meus treballs amb tothom qui hi pugui estar interessat”. Aquests són, exactament, els mateixos motius que han portat l’autor a preparar “Si us ve de gust…”, un llibre on es recullen fins a quaranta treballs literaris d’estils i temàtiques ben diverses, la meitat dels quals són en format de conte i narracions mentre que l’altra meitat són poemes. Són, tots ells, propostes que han rebut el reconeixement dels jurats dels diferents certamens on es van presentar.

Comptant els vuit llibres que l’escriptor igualadí ha escrit conjuntament amb altres autors (fruit de la seva participació en concursos literaris o en altres projectes col·lectius diversos), aquest és ja el catorzè treball de Solà que veu la llum.

 

FER UN COMENTARI

*