Inici Societat La Unitat de Salut Internacional de l’Anoia es trasllada al CAP Vilanova...

La Unitat de Salut Internacional de l’Anoia es trasllada al CAP Vilanova del Camí

COMPARTIR

La Unitat de Salut Internacional de l’Anoia, que fins ara estava ubicada al CAP Anoia, a Igualada, es trasllada a partir del proper dilluns, 9 d’abril, al CAP Vilanova del Camí. Aquest servei atén unes 700 persones cada any, que programen els seus viatges amb antelació i demanen consell sanitari sobre vacunes recomanades i mesures de prevenció.

A les unitats de salut internacional, els professionals informen sobre les malalties més freqüents segons la destinació (com prevenir-les i reconèixer-les), tenint en compte la durada del viatge, les activitats previstes i l’estat de salut dels viatgers. La visita de salut internacional inclou els consells de salut i s’hi recomanen i administren les vacunes necessàries i es facilita medicació, si cal. Aquestes visites no formen part de la carta de serveis establerta pel CatSalut, per la qual cosa tenen un cost per als usuaris.

A Vilanova del Camí, la Unitat s’ubicarà en dues consultes dins del Centre d’Atenció Primària. L’horari d’atenció serà els dilluns, de 15 a 20 h. Cal demanar cita prèvia, a través del 061 CatSalut Respon o dels equips d’atenció primària de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*