Inici Societat Unió de Pagesos denuncia danys en sembrats dels Hostalets de Pierola

Unió de Pagesos denuncia danys en sembrats dels Hostalets de Pierola

COMPARTIR

Unió de Pagesos denuncia l’entrada de cotxes a sembrats de civada i ordi en una finca a la zona del Mas d’en Pi, a Hostalets de Pierola el cap de setmana passat i dies anteriors. Aquests actes incívics, a més d’una manca de respecte per la propietat privada, causen danys als camps, comporten pèrdues en la collita i són un perjudici per a l’entorn rural i la gestió ambiental consegüent de l’activitat agrària.

A la foto, feta el 18 de juny, es pot veure les roderes del cotxe i l’aixafament del camp de civada al Mas d’en Pi. El mateix pagès va trobar danys semblants fa uns dies a sembrats d’ordi de la seva finca, que està a punt de collir.

Unió de Pagesos demana respecte per l’agricultura i fa una crida per conscienciar la societat en general sobre aquestes pràctiques irrespectuoses. L’activitat de la pagesia suposa un motor econòmic en moltes comarques i contribueix a l’equilibri territorial, aporta aliments segurs, de qualitat i de proximitat, i a més comporta beneficis pel medi ambient que ajuden a mitigar el canvi climàtic.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*