Inici Destacats La Unió Empresarial porta les demandes de l’Anoia al coordinador del Pla...

La Unió Empresarial porta les demandes de l’Anoia al coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya

COMPARTIR

La Unió Empresarial de l’Anoia i Pere Macias, actual coordinador del Pla de Rodalies de Catalunya, i ex conseller de política territorial de la Generalitat, es van reunir a Barcelona en una trobada a porta tancada per tractar temes de territori.

L’objectiu de la trobada va ser parlar sobre la comarca de l’Anoia en diferents àmbits, i en especial a nivell d’infraestructures i mobilitat. En aquest sentit Paula Arias, gerent de l’entitat empresarial, i Jesús Brugués, membre de la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat de l’Anoia (CUMA), que depèn de la UEA, es va reunir amb Pere Macias per la seva important trajectòria professional en el camp de les infraestructures, per ser bon coneixedor del territori i comptar amb gran visió estratègica.

Entre els temes tractats es va parlar de grans infraestructures de la comarca com l’Aeròdrom, o la connexió a Barcelona amb tren, així com també es va posar a sobre la taula la millora d’algunes carreteres comarcals, el seu traçat o fins i tot la creació de noves vies. A la conversa entre la UEA i Macias també es va posar l’ull al futur en temes de mobilitat sostenible i intel·ligent.

La UEA, en línia amb la seva missió de vetllar per la competitivitat de les empreses, treballa a través de la CUMA, la millora de la mobilitat i les infraestructures de la comarca per arribar a ser un territori atractiu per a l’arribada de noves empreses, però també un bon lloc per a viure, treballar, estudiar i visitar.

FER UN COMENTARI

*