Inici Destacats La Unió Empresarial de l’Anoia organitza un networking virtual

La Unió Empresarial de l’Anoia organitza un networking virtual

COMPARTIR

La Unió Empresarial de l’Anoia organitza per al proper dilluns 25 de maig, el 1r networking virtual, obert a empreses i autònoms, tant de la comarca com de fora, que hi vulguin participar. En aquest sentit, donada la situació actual generada per la COVID-19 –sobretot també pel que fa a la restricció dels desplaçaments-, es fa palesa la necessitat de cercar nous contactes d’una forma diferent a com ho fèiem fins ara.

La sessió virtual -que anirà a càrrec de l’experta en networking, Rosaura Alastruey- té per objectiu ajudar i amplicar la xarxa de contactes que totes les empreses tenen en l’actualitat. Sota el títol “Confinats i connectats” aquesta sessió online i interactiva permetrà que les empreses es relacionin a través d’aquesta pràctica tan extesa en el món empresarial: el networking, un anglicisme que fa referència a aquesta activitat i que reuneix a professionals per formar relacions empresarials, desenvolupar noves línies de negoci, crear sinèrgies, compartir informació i buscar clients.

Es donaran 5€ de cada inscripció al projecte #joemcorono

El networking tindrà lloc el 25 de maig, de 15h a 18h a través de la plataforma zoom. La data límit d’inscripció és el 20 de maig. Tanmateix, els inscrits i inscrites rebran amb antelació, un e-mail amb les instruccions del funcionament del networking.

El preu d’aquesta sessió és de 15€ (IVA inclòs) per als socis i sòcies de l’entitat empresarial; i per als no socis/es, de 20€ (IVA inclòs). Es donaran 5€ de cada inscripció al projecte #joemcorono, una iniciativa solidària per contribuir i recaptar fons per a la investigació en la lluita contra la pandèmia del coronavirus a curt i llarg termini, liderada per l’investigador, Oriol Mitjà. Des de la UEA es convida a tothom a connectar, cooperar, col·laborar i crear sinèrgies amb diferents sectors econòmics. Per a inscriure’s: https://bit.ly/2yUi6Pv

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*