Inici Destacats La Unió Empresarial de l’Anoia exigeix al Govern una inversió directa per...

La Unió Empresarial de l’Anoia exigeix al Govern una inversió directa per a les empreses de la comarca

COMPARTIR

La Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) ha exigit a la Generalitat una inversió directa per a les empreses de l’Anoia. En una reunió amb el vicepresident i conseller d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, la patronal va demanar tot un seguit d’accions per pal·liar els efectes de la crisi del coronavirus en els negocis. A banda dels fons, la UEA també ha demanat un pla especial per rescat de l’economia anoienca. En paral·lel, en la reunió, la patronal va recordar que, a hores d’ara, encara no s’ha trobat una solució pels treballadors de fora de la Conca que no van poder anar a treballar durant el tancament perimetral.

Segons explica la UEA, en un comunicat, el seu president, Joan Domènech, va dir al vicepresident i conseller d’Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, que els ajuts de la Generalitat i el Govern espanyol “no són suficients” i que els préstecs ICO “no arriben”. Per aquesta raó va exigir “ajuts directes pel teixit empresarial de la conca confinada”, a través “d’un programa especial i ajuts directes a fons perdut”.

La patronal també va demanar al vicepresident que engeguin accions per promocionar el territori, generar terreny industrial, captar noves empreses, i ajudar les existents a créixer. També van exigir “urgentment” epis i tests per garantir “la salut de tots els treballadors de la comarca”.

Segons la UEA Aragonès es va comprometre a tractar a fons “totes les problemàtiques” i la voluntat d’emprendre “mesures concretes en l’economia de l’Anoia” a través d’un “programa especial de recuperació econòmica”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*