Inici Cultura UNESCO Igualada planeja crear un nou certamen audiovisual

UNESCO Igualada planeja crear un nou certamen audiovisual

COMPARTIR

El Centre UNESCO d’Igualada, que té la seva seu a l’Ateneu Igualadí, va rebre dilluns la visita de representants de Josep Dallarès i Jean Michel Armengol, president i secretari general del Comité UNESCO d’Andorra, i de Juan Ma Alzina, secretari general del Comitè UNESCO de l’Estat. A la trobada també van participar Lluís Puig, Director General de Cultura Popular de la Generalitat, Jordi Pont, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, el doctor Pere Fullana, Director de la Càtedra UNESCO Cicle de Vida i Canvi Climàtic i Francesc Ferrer, director de l’empresa col·laboradora Over Fer Frans.

Durant aquest trobada es va presentar la iniciativa del Centre, que vol convocar un Certamen de Audiovisuals sobre elements inscrits en la llista representativa del Patrimoni Immaterial de la UNESCO. Aquest projecte sota el lema “La utilitat del Missatge Audiovisual per a la salvaguarda i promoció del Patrimoni” vol esdevenir un referent audiovisual internacional i el Centre ha demanat els representants UNESCO d’ambdós estats el seu recolzament institucional.

Abans s’ha procedit a la projecció en la sala de cinema del Ateneu del vídeo oficial de la Candidatura de la Festa dels Reis d’Igualada, en una projecció que ha comptat amb la presència de la presidenta de l’Ateneu, Mireia Claret, i del president de la Comissió de la Cavalcada dels Reis, Joan Prats.

FER UN COMENTARI

*