Inici Destacats Unanimitat al ple municipal d’Igualada per recolzar el pas de l’Escola de...

Unanimitat al ple municipal d’Igualada per recolzar el pas de l’Escola de l’Ateneu a la xarxa pública

COMPARTIR

Tot els grups municipals de l’Ajuntament d’Igualada han votat a favor de recolzar l’acollida del Patronat de les Escoles de l’Ateneu Igualadí al decret llei 10/2019 del Departament d’Educació de la Generalitat, pel qual es defineix el procediment d’integració de centres educatius privats a la xarxa de titularitat pública de la Generalitat.

La moció va ser presentada pel grup municipal Igualada Som-hi, que va afegir la demanda de que una sisena escola pública serveixi perquè «l’Ajuntament treballi per una distribució equitativa de l’alumnat i vetlli perquè no hi hagi segregació escolar», segons el portaveu Jordi Cuadras, que va afegir fora de la moció que el seu grup reclamava la incorporació a la xarxa municipal de la llar d’infants del centre.

Des d’ERC, Enric Conill ha lamentat que aquest tema hagi saltat «a la batalla política» en una fase tan embrionària i ha instat a tots els grups a fer «poc soroll i molta feina».

Neus Carles (Poble Actiu) s’ha mostrat favorable al procés d’integració, però considera que la moció té «poca rellevància i contingut».

Des del govern, la regidora d’Educació i Universitats, Marisa Vila, assegura que no posaran «cap inconvenient» a la conversió de l’Escola de l’Ateneu en centre públic i que en qualsevol cas «avalem l’escola de qualitat». Pel que fa la llar d’infants, l’alcalde Marc Castells ha reconegut que «no és una prioritat» per al seu govern.

1 COMENTARI

  1. «Pel que fa la llar d’infants, l’alcalde Marc Castells ha reconegut que “no és una prioritat” per al seu govern.»

    Quins nassos, tinguent en compte que aquest any prop de 18 families a P1 i P2 es van quedar sense plaça a «llars» municipals (fer plural es dir molt, n’hi ha una) del centre d’Igualada.

    Aquesta llar seria un reforç perfecte pel centre de la ciutat.

FER UN COMENTARI

*