Inici Bàsquet Una victòria i una derrota pels equips del Vilanova de Bàsquet

Una victòria i una derrota pels equips del Vilanova de Bàsquet

COMPARTIR

[Img #3018]Nova jornada aquest cap de setmana per als equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant, amb una victòria i una derrota. Els altres dos partits han estat ajornats.

El dissabte l’equip aleví mixt va guanyar al Marta Mata per 27 a 50, en un gran partit dels nois i noies. Magnífica victòria a casa del líder de la classificació. Van desplegar un gran joc, amb molt encert als llançaments i ràpids contraatacs van superar la defensa rival. Van jugar Anabel Tena (4), Lucía Moreno (6), Irene Leno (13), Victor Larrache [Img #3019]dues derrotes per la mínima al començament de la competició, l’equip porta dues victòries seguides amb marcadors contundents.

L’equip sènior masculí va perdre amb el Bàsquet Ribes, per 83 a 36. El partit es va avançar i es va jugar el passat 6 de desembre. Després d’un bon primer temps, es va tornar a repetir la història i el [Img #3020]tercer quart va ser fatídic amb un parcial de 25-3. Van jugar Roger Freixes, Ricard Pons (16), Fernando Leno, Sofian el Harchi (2), Victor Ajenjo, Oscar Borrega (2), Gerard Pons (6), Manu Contreras (4), Carles Llop, Stalin Rodríguez (4) i Albert Vilalta (2).

Els equips júnior i sènior femení han vist ajornats els seus respectius partits per necessitats dels equips rivals.

Des del club volen desitjar bones festes a tothom i especialment als jugadors, entrenadors, familiars, seguidors i treballadors del pavelló de Can Titó.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*