Inici Bàsquet Una victòria i una derrota pels equips del Vilanova de Bàsquet

Una victòria i una derrota pels equips del Vilanova de Bàsquet

[Img #10490]L’equip sots 25 masculí, va perdre davant el C.B. CASTELLET per 47 a 41.

Molt bon partit dels jugadors vilanovins, sense premi final. Després d’un primer quart de tanteig, el segon i tercer quart van ser de clar domini visitant amb parcials de 10-17 i 8-12. Al minut 3 de l’últim quart un triple va donar la màxima avantatge 34-41 al Vilanova, però a partit d’aquest moment, una lesió del base titular i la mala sort en atac, van fer que amb un parcial final de 13-0, es perdés la posibilitat de sumar una molt [Img #10491]merescuda victòria.
Parcials, 13-7, 10-17, 8-12 i 16-5

Van jugar, Joan Marc Tomàs, Fernando Leno (7), Camilo Rodriguez (2), Oscar Borrega (3), Gerard Pons (12), Hector Castillo (8), Dani Jové (4), Carles Llop i Stalin Rodríguez (9). Entrenador Pep Ferrer.

Les noies de l’equip sènior del VILANOVA DEL CAMÍ BÀSQUET CLUB ENDAVANT, han guanyat davant el C.B. BEGUES per 28 a 40.

Bona victòria de les noies, cimentada en una bona defensa. Al final del primer quart han aconseguit una bona diferència de 7 punts. Un segon quart molt pobre en atac a permés a les jugadores locals acostar-se al marcador 13-16, però a la segona part el joc ha tornar a ser molt consistent tant en atac com en defensa i ja no s’ha tornat a patir pel resultat.
Parcials 7-14, 6-2, 6-11 i 9-13.

Han jugat, Carme Vidal (8), Clàudia Oller (8), Emma Sellarés, Cèlia Conill (9), Soraya Hurtado (6), Alexandra Vives, Susana Sánchez, Montse Bertran (5), Mireia Hinojal (2) i Itzel Lorente (2). Entrenador Sergi Alamillo.