Inici Bàsquet Una victòria i una derrota pel Bàsquet Casal Català dels Hostalets

Una victòria i una derrota pel Bàsquet Casal Català dels Hostalets

COMPARTIR

[Img #4191]L’inici de la matinal de bàsquet als Hostalets de Pierola va ser complicat, ja que la pluja de la nit anterior va deixar el paviment totalment mullat. Tot i així, l’equip ja està acostumat a jugar sota aquestes condicions.

L’equip dels Mini va ser el més matiner enfrontant-se el CB Llívia-Puigcerdà. Només en el primer quart, els anoiencs van poder plantar cara a un rival molt superior. Després van tenir la pega que, comptant amb 8 jugadors, es van quedar aviat amb 6 per faltes personals. Tot i així se’ls ha de felicitar per l’esforç i l’entrega que van posar a la pista. El resultat final va ser de 12 a 62 pels de Llívia.

Van jugar: I. Llamas (2), I. Carbonaro (2), A. Navas (2), A. Marchena (2), N. Vázquez (2), C.
Vázquez (2), A. Jean i P. Álvarez.

El Premini va disputar el seu partit amb el CB Corbera Blau i va guanyar per 18 punts (49-31). Va ser un partit amb alts i baixos però la paciència i el treball va acabar decantat el partit a favor dels hostaletencs. Van jugar: A. Jean, A. Calpe (7), A.Valls, J. Franch, P. Martínez (18), P. Árboles (4), J. Poch, V. Valls (2), 19 M. El Amrani (41) i M. Jean (18).

En el pròxim partit la Secció Esportiva de Bàsquet del Casal Català es desplaça amb
els Premini a Sant Boi i amb els Mini a Manresa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*