Inici Futbol Una victòria i dues derrotes pels equips del Futbol Sala Òdena

Una victòria i dues derrotes pels equips del Futbol Sala Òdena

El Club Futbol Sala Òdena ha comptat amb una victòria i dues derrotes aquest cap de setmana.

INFANTIL 1-2 IES Pla de les Moreres.

L’equip infantil va jugar aquest cap de setmana el segon partit de pretemporada contra l’IES Pla de les Moreres perdent per 1-2, destacar que amb aquest resultat és va arribar al descans.

FS Enomatiz Castelldefels 4-2 JUVENIL

L’equip juvenil s’ha estrenat a Castelldefels amb derrota al grup 2 de la tercera divisió juvenil catalana de futbol sala. El partit va començar de la pitjor manera, ja que abans del primer minut ja perdien 1-0. Els locals van aprofitar una transició per fer el 2-0 després de vàries ocasions desaprofitades pels visitants.

A la represa, els visitants es van posar 2-1 amb gol del Marc Homs i quan més a prop estava l’empat, l’equip local va aprofitar 2 transicions per posar el 3-1 i el 4-1 al marcador. L’Òdena va retallar diferències marcant el 4-2 per mitjà del Daniel Degràcia però ja no va haver-hi temps per a res més.

[Img #10553]SÈNIOR 2-1 Esport Bruc FS

Partit molt igualat fins als segons finals el que es va disputar entre el sènior i El Bruc. Tots els gols van arribar a la primera part en un partit d’anada i tornada que cap dels dos equips va saber controlar. Els dos gols de l’equip odenenc van ser de Michael Ródenas, que figura a la llista com a màxim golejador del grup cinquè de la tercera divisió catalana.

Pròxims partits CFS Òdena:

L’infantil debutarà aquest Dissabte 26, a la pista de Maristes d’Igualada el seu primer partit de lliga, per altra banda, el juvenil disposarà de 2 setmanes sense competició degut a la retirada de 2 equips i les aprofitarà per a preparar el proper partit de lliga, que serà el dia 9 de novembre a les 11:30 al pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena, contra l’AEE Vedruna Puigcerdà.
El pròxim partit de l’equip sènior es disputarà dissabte 26, a la pista del St. Joan de Vilatorrada, líder en solitari del grup.