Inici Bàsquet Una victòria i dues derrotes pel Bàsquet Vilanova

Una victòria i dues derrotes pel Bàsquet Vilanova

[Img #4714]L’equip júnior va obrir la jornada perdent davant el SANT MIQUEL ARCANGEL per 36 a 55. Van jugar el millor partit de la temporada plantant cara al cinqué classificat. Molt concentrats en defensa i fem el millors minuts de la temporada en atac, amb fluidesa, bones pasades i claretat de ideas. Van jugar Dani Velasco, Tiago Rodríguez (6), Albert Moreno (2), Camilo Rodríguez (14), Alex Nebrera (9), Juan A. Ramírez, Sergi Brugués (5), Samuel Caballero, Javier Sànchez i Aleix García.

L’equip sènior masculí va perdre davant el C.B. CUBELLES, segon classificat per 45 a 68. Partit decidit a la primera part que va acabar amb el resultat de 15-39. L’equip va millorar molt a la segona que va guanyar amb un parcial de 30-29. Un altre partit amb un joc molt irregular dels vilanovins. Van jugar Ricard Pons (23), Fernando Leno, Víctor Ajenjo, Oscar Borrega (8), David Jurado, Manu Contreras (6), Carlos López (3), Stalin Rodríguez (2), Albert Vilalta (1) i Adrià Díaz (7).

Finalment l’equip sènior femení es va imposar al C.B. LA MERCÉ per 53 a  27. Un altre bon partit de les noies, amb una bona defensa que va deixar al rival a 13 punts al descans. A la segona, van sumar a la bona defensa, un millor joc en atac i finalment es van imposar sense problemes. El partit va estar marcat per el retorn de la jugadora Alba Bautista, després de 9 mesos apartada de les pistes per una lesió. Van jugar Carme Vidal (7), Clàudia Oller (6), Cèlia Conill (10), Laia Noguera, Soraya Hurtado (3), Alexandra Vives, Rosa Queraltó (11), Montse Bertràn (6), Alba Bautista (6) i Berta Solà (4).

L’equip aleví mixte va tenir jornada de descans.