Inici Gent Una quarantena de nens participen al Concurs de Pintura Ràpida de la...

Una quarantena de nens participen al Concurs de Pintura Ràpida de la Pobla

COMPARTIR

[Img #32463]Una quarantena de nens i nenes, d’entre 3 i 11 anys, van participar, el dissabte 1 d’octubre, al Concurs de Pintura Ràpida Infantil “Premi Gumersind Bisbal”. L’activitat va arribar a la trenta-tresena edició i la va organitzar la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, dins de la programació de les Festes Culturals.

 

El concurs va començar a les 5 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. Hi van participar 41 nenes i nenes, distribuïts en cinc categories: de 3 a 4 anys, de 5 a 6 anys, de 7 a 8 anys, de 9 a 10 anys i d’11 a 12 anys. A la primera, es van inscriure nou participants; a la segona, quinze; a la tercera, vuit; a la quarta, set, i a la cinquena, dos. Enguany, i com a novetat, es va afegir una categoria.

 

Els tres primers classificats de cada grup van ser: Edgar González, Berta Granados i Dani Ortega, primera categoria; Jordi Ortega, Estela Batet i Judit Cividanes, segona categoria; Anna Jové, Carla Peregrina i Cristina Costa, tercera categoria; Mireia Rodríguez, Mariona Gallardo i Marta González, quarta categoria, i Estel Rodríguez i Elena Cristina Pivniceru, cinquena categoria.

 

El lliurament de medalles va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch, de la regidora de Cultura, Esther Touriñán, i d’altres regidors del Consistori. Després de donar a conèixer els guanyadors, es va sortejar una bicicleta, obsequi de l’Ajuntament, que li va tocar a la Marta González. Tots els nens i nenes van ser obsequiats amb una bossa de llaminadures.

 

Mentre el jurat deliberava, la quitxalla va berenar. El jurat va estar format per la Marta Royo, en representació de l’escola Maria Borés, l’Eulàlia Gibert, la Rosa Sabaté i la Leonor García.

 

Els nens i nenes van anar a pintar a diferents llocs del municipi que van ser: al parc de Sant Galderic, primera categoria; a la plaça de la Mare de Déu de la Llet, segona categoria; al Campanar Vell, tercera categoria i a la plaça de les Tres Fonts, quarta i cinquena categoria. Els dibuixos participants es podran veure fins al divendres 7 d’octubre a la Biblioteca Municipal mossèn Cinto Verdaguer, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*