Inici General Una pel·lícula del capelladí Oriol Estrada, seleccionada al Festival de Cine Documental...

Una pel·lícula del capelladí Oriol Estrada, seleccionada al Festival de Cine Documental d'Àmsterdam

COMPARTIR

[Img #32573]La pel·lícula ‘El sitio de los sitios’ del capelladí Oriol Estrada i la Dominicana Natalia Cabral ha estat seleccionada per a competir en la categoria de migmetratges del IDFA (International Documentary Festival Amsterdam) el festival de cinema documental més prestigiós del món.

 

‘El Sitio de los Sitios’ va ser rodada a la República Dominicana i narra breus i genuïns moments de la vida dels treballadors locals, els estiuejants i els turistes estrangers que interactuen al voltant de la construcció d’una platja artificial de postal en una zona turística de la República Dominicana; una model, uns escombriaires, uns golfistes, una serventa, un jardiner i uns quants turistes estrangers, comparteixen un mateix espai, entre màquines excavadores i plantes elèctriques, separades per tanques, sorolls i parets. La pel•lícula pretén ser un cop d’ull a l’estat del món actual.

 

L’Oriol Estrada (Capellades, 1983) va estudiar Realització audiovisual a Barcelona i poc després va ser acceptat per estudiar direcció de cinema a la prestigiosa escola de cinema de San Antonio de los Baños (Cuba), d’on han sortit reconeguts realitzadors com en Benito Zambrano o en Jaime Rosales. A Cuba va conèixer a la Natalia Cabral qui poc després és convertiria en la seva parella sentimental i professional. Actualment resideixen junts a Santo Domingo, i aquesta és la segona pel•lícula, anteriorment ja van realitzar la pel·lícula “Tú y yo” guanyadora d’importants reconeixements, com el premi del jurat al festival de Cartagena de Indias, el premi al millor documental al festival de Trinidad i Tobago o el premi d’exhibició en sales CINEARTE del Festival Márgenes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*