Inici Atletisme Una medalla pel CAI al Campionat d’Espanya junior en pista coberta

Una medalla pel CAI al Campionat d’Espanya junior en pista coberta

[Img #29049]L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Eduard Fàbregas va assolir el tercer lloc en la prova del salt d’alçada, en el decurs del 43è Campionat d’Espanya Junior en Pista Coberta de Sabadell, que va comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1997 i 1998, entre ells quatre atletes del CAI Petromiralles, amb la medalla de bronze i un lloc de finalista com a actuacions més rellevants.

Va sobresortir l’actuació d’Eduard Fàbregas, tercer en el Salt d’Alçada amb un millor intent de 1,99 metres que li donava el bronze. Abdessamad Oukhelfen era quart en els 3.000 m.ll. amb un registre de 8’32”04, marca personal de l’atleta del CAI. Guillem Carner era tercer en la segona semifinal dels 1.500 m.ll. amb 4’04”39, que no li donaven l’accés a la final. Gemma Ortega era sisena en la tercera sèrie classificatòria  dels 60 m.ll. amb 8”23, que no li donaven el passi a semifinals.

Paquita Pérez, amb els veterans

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Paquita Pérez, va participar en la 27ª edició del Campionat d’Espanya per Veterans en Pista Coberta disputat el passat cap de setmana a Antequera (Màlaga), i que va comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters de les diferents categories.

Paquita Pérez va assolir el 4t lloc en els 1.500 m. llisos en categ. F-45, amb 5’22”73  i era a més 5ª en els 800 metres llisos F-45 amb 2’38”83.