Inici Gent Una igualadina, a ‘Mujeres y hombres y viceversa’

Una igualadina, a ‘Mujeres y hombres y viceversa’

COMPARTIR

[Img #24276]La igualadina Marina Moreno va decidir anar a un càsting del programa de televisió “Mujeres y hombres y viceversa” com “una aventura”. De fet, confessa “que no imaginava que m’acabessin trucant”.

 

I així, el passat mes de maig, aquesta dependenta d’un centre comercial es va trobar a Telecinco, intentant conquerir a Alberto Isla, famós al món del cor per haver estat parella de Chabelita, la filla d’Isabel Pantoja. Moreno només va participar en tres programes, perquè el “tronista” -així es denomina al programa al noi o noia que els altres volen conquerir- va decidir marxar amb una de les seves pretendentes, Luisa. Però la igualadina, de 24 anys, ho valora positivament: “és una experiència única, et veus allà i és una cosa que s’ha de viure”. Marina Moreno no s’ho pensa dues vegades i diu que tornaria si se li presenta novament la oportunitat en aquesta temporada.

 

‘Les crítiques em són indiferents’

 

El controvertit programa -amb crítiques i reclamacions pel model de relacions i estereotips que s’hi fomenten- ha fet que la igualadina hagi rebut comentaris de tot tipus: “hi ha gent que critica i hi ha gent que em diu coses bones”. Però Marina es mostra amb pell dura, disposada a aguantar el tipus novament al programa: “les crítiques em són indiferents”.

 

Després de set anys en antena, l’audiència no ha donat l’esquena a “Mujeres y hombres y viceversa”. Un trist exemple d’això van ser les queixes de seguidors del ‘dating-show’ quan, per raons òbvies, Telecinco va decidir retardar l’emissió del programa per informar sobre la tragèdia de Germanwings.
 

Aquest últim fet va provocar la fúria de milers de persones que, indignades amb el comportament dels fans del programa, no van dubtar a signar una petició a Change.org per exigir la immediata retirada de l’espai de Mediaset, que va ser recolzada per més de 100.000 persones. El programa, asseguren els que donen suport l’escrit, «no aporta res a la cultura espanyola» i «mostra la part més decadent i rastrera de la nostra societat».

 

En aquest enllaç es pot veure la primera aparició de Marina Moreno al programa i en aquest la darrera.

 

 

 

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*