Inici Art Una exposició sobre la dansa tancarà les Festes Culturals de la Pobla

Una exposició sobre la dansa tancarà les Festes Culturals de la Pobla

COMPARTIR

Aquest diumenge 10 de novembre, les Festes Culturals de la Pobla de Claramunt arriben al seu punt final amb l’exposició de ceràmica ‘Les danses’ de Carme González. La inauguració de la mostra serà a 2/4 d’1 del migdia.

L’artista poblatana exposarà diverses obres que tenen com a denominador comú la temàtica de la dansa, en formats molt diferents. González ha estudiat a l’Escola d’Arts Ondara de Tàrrega i en aquesta exposició juga amb el seu particular talent amb la ceràmica per recrear diverses formes de balls. Danses clàssiques, del ventre, de moltes modalitats diferents plasmades en peces grans i en algunes maquetes. L’espectador es veurà sorprès per obres com un mirall fet amb ceràmica o quadres d’aquest mateix material.

L’exposició es pot visitar de dilluns a dissabte de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre i els diumenges, de les 12 a les 2 del migdia.

Amb aquest acte es tanquen les Festes Culturals després de tres mesos continuats d’activitats a l’agenda de la Pobla de Claramunt, durant els quals s’ha pogut gaudir de música, pintura, teatre i moltes altres disciplines artístiques.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*