Inici Música Un videoclip dels igualadins Faerica, nominat al Festival Internacional Musiclip

Un videoclip dels igualadins Faerica, nominat al Festival Internacional Musiclip

COMPARTIR

Un videoclip del grup igualadí Faèrica ha sigut nominat pel Festival Internacional Musiclip, com a Millor Videoclip Català. Es tracta de “La teva ànima em pertany”. El clip, realitzat per Fitzcarraldo Films, és el segon single del segon disc del grup, “Morfeu i Julieta”. Compta amb la demolidora presència de Sangtraït (Papa Juls i Lupe Villar), sota la direcció de Kim Gázquez.

[swf object]Musiclip Festival és un festival anual que se celebra des de fa 5 anys a Barcelona, dedicat a  la música, les arts audiovisuals i el videoclip. Enguany se celebra del 16 al 22 de novembre, dins la setmana de l’espectacle, i acull projeccions, masterclass, seminaris, concerts en directe… entre d’altres.

Entre tots els 54 vídeos nominats, un jurat format per professionals del sector musical i audiovisual escollirà els guanyadors de cada categoria. Hi ha un premi però obert al públic, les votacions del qual ja estan obertes a través del web http://musiclipfestival.com/votaciones/.

[Img #2082]És una oportunitat important per premiar la trajectòria ascendent del grup, format en un estable el 2008, i que per la Festa Major d’Igualada d’enguany va mostrar el seu bon moment de forma, transmetent energia i fent saltar i corejar les seves melodies als nombrosos seguidors que van omplir la zona de Barraques. Ara mateix la banda es troba immersa en la preparació de nou material que podria veure la llum aviat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*