Inici Societat Un «Tió generós» amb presència igualadina

Un «Tió generós» amb presència igualadina

COMPARTIR

[Img #2539]Des d’aquest dijous i fins al 30 de desembre, el centre comercial Les Glòries de Barcelona acull l’exposició «El Tió Generós», la qual mostra diverses interpretacions d’aquest element tradicional català del Nadal amb l’objectiu de recollir fons per als projectes de lluita contra la pobresa infantil que duu a terme la Creu Roja.

Nou artistes de renom, com Perico Pastor, Narcís Gironell, Miquel Aparici, Philip Stanton, Flavio Morais, Tom Carr, Leonard Beard o els igualadins Ramon Enrich i Raul Martínez s’han sumat a [Img #2540]aquesta iniciativa artística de caràcter solidària, familiar, nadalenca i tradicional. De fet, aquests artistes han cedit les seves obres artístiques perquè qui ho desitgi pugui adquirir l’obra escultòrica, única i certificada per l’autor.

Tots els fons recollits en aquesta iniciativa es destinaran íntegrament als projectes d’ajut bàsic a la infància que realitza la Creu Roja arreu del territori, com ara la distribució d’aliments, d’ajuts escolars, o el suport en l’alimentació infantil als menjadors escolars.

«El Tió Generós» és una iniciativa endegada per la companyia americana Veredictas Internacional dins el seu àmbit de responsabilitat social, en col·laboració amb la Creu Roja a Catalunya i el Centre Comercial Les Glòries.

A l’acte de presentació de l’exposició que d’aquest vespre hi han participat Josep Marquès, president de la Creu Roja a Catalunya, l’igualadí Ignasi Vich, director general de Veredictas Internacional, i Joaquín Fernández Maza,director del centre comercial Les Glòries.

A la campanya participen també tres empreses de la comarca: Tot Rètol, Assegurances Junyent i Ferrer Germans.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*