Inici Societat Un taxi anoienc, el primer cardioprotegit de tot l’Estat

Un taxi anoienc, el primer cardioprotegit de tot l’Estat

COMPARTIR

[Img #10210]El propietari de Taxisigualada.com Ricard Tomàs ha incorporat un desfibril•lador d’última generació al seu vehicle, fet que el converteix en el primer taxi cardioprotegit de tot l’Estat espanyol.

La instal•lació de l’aparell, de la marca Telefunken, ha estat fruit de l’acord entre el taxista igualadí  i l’empresa Aquasos Serveis Integrals SL, que a més de proveir l’aparell ha format Ricard Tomàs perquè en pugui fer ús sempre que sigui necessari.

Segons Ricard Tomàs, el fet que el vehicle estigui permanentment en llocs públics molt transitats “pot protegir la vida no només dels usuaris del taxi sinó de les persones que puguin tenir problemes cardíacs en llocs públics prop del vehicle”. El taxista vol que el seu gest sigui seguit per altres professionals del transport públic i per això anima i encoratja als seus companys de taxistes a posar-se en contacte amb empreses com Aquasos per fer el mateix procés.

Ricard Tomàs ja va ser pioner fa quatre anys en la implantació de les noves tecnologies al seu taxi. A més d’instal•lar el sistema de connexió Wifi a l’automòbil també disposa d’un ordinador portàtil, una petita impressora i una tauleta IPad perquè els clients en puguin fer ús durant el trajecte.

Conegut com “el primer taxista 2.0”, disposa de nombrosos seguidors a les xarxes socials i ha fet possible cridar el taxi mitjançant un simple tuit. Aquesta voluntat d’estar a l’avantguarda li ha merescut nombrosos premis i reconeixements, com els premis TICAnoia. A més també disposa d’un Codi Ètic amb Responsabilitat Social per atendre persones sense recursos que li deriven assistents socials en casos d’emergència.

Aquasos és una empresa pionera en cardioprotecció d’espais a Catalunya. En els darrers dies ha arribat a acords amb diversos ajuntaments catalans per proveir-los d’aparells així com també amb el R.C.D Espanyol, entre d’altres institucions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*