Inici Bàsquet Un Physic Igualada sense encert cau a Barberà

Un Physic Igualada sense encert cau a Barberà

[Img #13002]Parcials: 16-22; 22-14; 24-12; 18-16.
L’igualada cau enfonsat davant un Barberà que es consolida com a rival imparable a casa. S’ha vist un PHYSIC CB IGUALADA A sense encert i cometent molts errors davant la defensa dels blancs, dirigits per D. Lizano.
Al primer quart, els anoiencs han sortit amb molta intensitat i anotant fácil des del joc interior, amb bons moviments d’esquena i encert. Els locals es feien forts també a prop de la cistella, col·locant pilotes interiors i trobant bons passis des de l’1c1. Gràcies a la insistencia dels visitants el marcador ha sigut favorable al primer quart, amb un resultat de 16-22.
El segon quart ha sigut bó a l’inici però de seguida els locals s’han ficat les piles i han començat a buscar opcions des de la línea de 6.75. A més a més, els errors dels homes de Raül Caballero es convertien en contraatacs i faltes o cistelles fàcils. Els igualadins han estat molt decebedors a l’hora d’aturar els balanços dels jugadors vallesans. Tot apuntava a que els blaus havien de defensar una mica més si volien endur-se la victoria a casa; de moment el resultat apuntava una diferencia de 2 punts a favor dels locals, 38-36.
El tercer quart ha sigut de dubtes a l’inici i el Barberà lluia un joc fuid i molta facilitat per ficar pilotes interiors. L’experiència dels jugadors més veterans feia que defensar als locals fos molt més difícil. Per acabar-ho de guarnir, exteriors com Llull han anotat des de triple amb facilitat. El parcial ha sigut demolidor (24-12). El resultat per anar a l’últim període era de 62-48.
L’últim quart ha sigut l’adevacle pels igualadins que  no han encertat ni una de fora i ha seguit defensant amb poca intel·ligència. La veritat és que els del barberà han trobat una bona fòrmula per aturar a un Igualada que no es troba en un bon moment d’encert exterior. El resultat final ha sigut de 80-64. Toca seguir treballant i mirant de ser més positius de cara a la próxima jornada, que serà contra el Sant Pere de Terrassa. El partit es jugarà a les Comes, a les 19:30.
Anotació PHYSIC CB IGUALADA A: Q. Padrós (6), M. Padrós (3), E. Fernandez (18), J. Huertas (4), J Torres (-), C. Fons (8), A. Gual (6), A. Roca (6), A. Fratila (-), E. Tejero (12), S. Laguarta (0) i B. Martínez (0).