Inici Futbol Un mal partit amb bon resultat pel femení del CF Igualada

Un mal partit amb bon resultat pel femení del CF Igualada

[Img #6078]L’Igualada no va tenir el seu millor dia davant un rival que lluita cada pilota fins al final, cada jugada com si li anés la lliga. Tot i així les blaves van començar dominant el partit i resolent amb solvència les jugades de perill que les jugadores d’El Prat creaven al contracop; tres pals en mitja hora donen fe del domini igualadí.

El partit es va tranquil·litzar quan finalment la Mariona va obrir el marcador a pocs minuts per al descans recollint una pilota que venia des de la defensa en una jugada d’equip.

Al començar la segona part semblava que les coses es posaven de cara per l’Igualada quan una altra vegada la Mariona perforava la xarxa rival i posava el 2-0 al marcador als dos minuts de la represa. Res mes lluny de la realitat, perquè l’Igualada va entrar llavors en un joc poc vistós i poc efectiu que va permetre a les del Baix Llobregat reduir distàncies al cap de poca estona.

Afortunadament, en la jugada següent a la sacada del mig del camp, una Mariona molt inspirada va tornar a batre la portera visitant, aconseguint així el tercer de l’Igualada i el seu hat-trick particular.

El 3-1 semblava que havia de donar tranquil·litat, però res més lluny de la realitat. Va continuar un joc nerviós i imprecís que beneficiava les visitants que van tornar a escurçar distàncies quan encara quedaven 20 minuts per al final; vint minuts que serien de patiment i neguit per al públic que al final va veure com no es movia més el marcador i els tres punts quedaven a casa.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert (Jèssica 54′), Carla Navarro (Elena 85′), Esther Soler (Yaiza Moratilla 46′), Míriam Solies (defensa), Araceli Barroso, Jèssica Pablos (Núria Miquel 46′), Judit Pablos (Ainoa Carrillo 66′) (centre del camp), Stefany Ferrer (Janet Mendoza 46′), Mariona Marsal, Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

U.E. ATLÈTIC PRAT: Itziar Aperador, Laura Villegas, Ana Ruiz, Sandra Rodíguez, Ángela Barroso, Rut Castellano, Miriam Sánchez, Jésica Higueras, Jésica García, Marta Casas, Samanta Lozano. Suplents: Marina Sanz, Núria Miñarro

ÀRBITRE: Sergi Carrero Romera. Assistents: Ricard Galera Ferrer – Xavier Miquel Pallarès Semente

GOLS: 1-0 Mariona (36′), 2-0 Mariona (47′), 2-1 Miriam (54′), 3-1 Mariona (55′), 3-2 Rut (70′)

INCIDÈNCIES: Targeta groga Elena (44′)

PROPER PARTIT: La setmana que ve l’Igualada Femení viatja fins a Sant Quirze de Besora, on s’enfrontarà a les osonenques el diumenge a les 12 del migdia.