Inici Hoquei Un gol d’or de l’Sporting fa fora el Monbus Igualada de la...

Un gol d’or de l’Sporting fa fora el Monbus Igualada de la seva CERS (2-3)

[Img #21915]No ha pogut ser. Un gol d’or a la primera part de la pròrroga de Ricardo Figueira ha eliminat el Monbus Igualada a les semifinals de la Copa de la CERS a Les Comes (2-3). És la segona temporada consecutiva que els anoiencs cauen en aquesta eliminatòria. D’aquesta manera, l’Sporting de Lisboa jugarà demà (20:30) la final contra el Reus, que en la primera semifinal s’ha desfet del Barcelos (6-1).

El conjunt portuguès ha mostrat molt d’ofici davant un Igualada que no li ha perdut la cara al partit malgrat anar tota la segona part a remolc. Els arlequinats han comptat amb el suport d’un públic entregat, en un matx molt igualat que s’ha decidit en el temps extra després que els amfitrions empatessin quan el cronòmetre amenaçava amb la botzina final.

[Img #21917]Tres gols al tram final del primer temps

El partit ha viscut un final de primer temps molt mogut quan el marcador encara estava inamovible. Després que Ton Baliu errés un penal, Joao Pinto ha sorprès Elagi Deitg amb un llançament d’esquena a la porteria. Posteriorment Pla fallaria un altre penal i a continuació Baliu sí que empataria amb un tir al pal curt. Però Figueira anotaria de seguida i feia arribar als verd-i-blancs amb avantatge al descans.

Molas força la pròrroga

A la segona part l’Igualada ha près el comandament del partit davant un Sporting molt especulatiu que esperava sentenciar al contraatac. Els homes de Cesc Monclús han buscat constantment un empat que s’ha resistit fins a dos minuts per a la conclusió, quan Jaume Molas ha aprofitat una falta directa per forçar la pròrroga.

En el temps extra, una canonada de Figueira en una falta directa ha esvaït els somnis d’un equip que, malgrat tot, ha sortit de a la pista ovacionat pel públic.

IGUALADA (2): Deitg, Pla, Baliu, Molas i López -cinc inicial- Oller i Muntaner

SPORTING (3): Guirao, Mota, Joao Pinto, Moreira i Figueira -cinc inicial- Garcia

Gols: 0-1 Joao Pinto (19′), 1-1 Baliu (20′), 1-2 Figueira (21′), 2-2 Molas (47’), 2-3 Figueira (53’)

Àrbitres: Blava a Figueira i Baliu

[Img #21914]El Reus goleja el Barcelos i opta al seu tercer títol (6-1)

El Reus serà el representant català a la Final Four de Les Comes aquest diumenge a les 20:30. El conjunt del Baix Camp ha superat clarament el Barcelos portuguès a la primera semifinal.

Els roig-i-negres han sentenciat l’encontre en el primer tram del segon temps, després d’haver arribat ja al descans amb un 2-0 favorable.

En cas de guanyar demà, el Reus sumaria la tercera Copa de la CERS al seu palmarès, després de les del 2003 i el 2004.

REUS (6): Molina, Coy, Platero, Rubio i Costa -cinc inicial- Ollé i Salvat
BARCELOS (1): Silva, Querido, Vieira, Mendes i Costa -cinc inicial- Ze Pedro i Guimaraes
Gols: 1-0 Platero (7′), 2-0 Costa (23′), 3-0 Rubio (31’), 4-0 Coy (32’) 4-1 Luis Querido (36’), 5-1 Coy  (39’), 6-1 Salvat (49’)
Àrbitres: Bell (ING) i Ullrich (ALE): Blava a Coy. Vermella a Silva