Inici Economia Un executiu de Henkel visita la Unió Empresarial i el ParcMotor

Un executiu de Henkel visita la Unió Empresarial i el ParcMotor

COMPARTIR

[Img #3213]Bacardit, d’origen igualadí, és vicepresident d´I+D de l’àrea d’adhesius de la multinacional Henkel a Alemanya. En la seva visita a la UEA va ser rebut pel President de l’entitat, Ramon Felip i,  després de fer una visita a la seu de la patronal anoienca, es van traslladar a Castellolí  per tal de mostrar a Ramon Bacardit les instal·lacions de  ParcMotor.

En aquesta trobada també hi van assistir el Director de la Fundació Catalana de l´Esport, Edmon Pallerola, qui feu una presentació del circuit i de les activitats que s’hi realitzen, l’alcalde de Castellolí , Joan Serra, que va parlar de les oportunitats de ParcMotor per les empreses del sector i Josep  Centelles, Conseller de Promoció Econòmica el Consell Comarcal que va presentar el projecte del Campus del Motor.

L´objectiu de la visita era el de donar a conèixer a  Bacardit  aquesta infraestructura  i el seu potencial  per a les indústries relacionades amb el món del motor.

Recentment Henkel ha fet una inversió a Catalunya de 7 milions d’euros, es tracta de tres laboratoris d’I+D+i que s’han ubicat a la Universitat Autònoma de Barcelona i al centre tecnològic Leitat, reforçant així les línies d’investigació centrades en l’àmbit dels adhesius i segelladors d’altres prestacions per a la indústria d’automoció, electrònica i aviació. Fa dos anys Henkel ja va obrir una unitat d’investigació a l´ICICT de Tarragona  i un laboratori a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Bacardit, gran aficionat del món del motor, viu actualment a Düsseldorf des d’on assumeix la direcció de recerca de la divisió d’adhesius de la multinacional Alemanya. És previst que Bacardit torni a visitar la Unió Empresarial de l’Anoia, en aquesta ocasió per donar una conferència en el marc dels Esmorzars que organitza la patronal anoienca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*