Inici Llibres ‘Un estiu a l’Empordà’, de Màrius Carol

‘Un estiu a l’Empordà’, de Màrius Carol

COMPARTIR

[Img #16469]Si a l’estiu del 2013 el nostre llibre de capçalera va ser el de Sílvia Soler, ‘L’estiu que comença’ (Columna), aquest 2014 ho pot ser aquest que us presentem en aquest article, ‘Un estiu a l’empordà’, ambientat en una de les comarques costaneres catalanes més belles. El seu autor és el periodista i escriptor, Marius Carol, actual director de diari La Vanguardia. En aquesta la seva nova novel.la en ofereix una història on hi podem trobar periodisme, l’Empordà i glamour. Llibre publicat per l’editorial Columna, disposa d’un total de 240 pàgines. 

ARGUMENT

En Marc és un experimentat periodista que es veu obligat a deixar la corresponsalia a Londres per incorporar-se a la redacció amb un càrrec. El seu retorn coincideix amb la mort del seu oncle que li deixa una magnífica masia envoltada de vinyes a l’Empordà, on ell havia passat els estius.

Mentre en Marc intenta posar ordre al mas i de pas a la seva vida, descobrirà una postal dirigida al seu oncle i signada per Romy Scheneider. En Marc anirà descobrint pistes sobre la possible relació entre l’actriu i el seu parent mentre es debatrà entre el retorn a la professió o la definitiva retirada a l’Empordà. Dues dones totalment diferents interferiran en la seva vida i l’ajudaran a decidir el seu futur.

L’AUTOR

Màrius Carol és director de La Vanguardia. Com a escriptor, l’any 2002 va obtenir el premi Ramon Llull per Les seduccions de Júlia i va aconseguir el Prudenci Bertrana 2009 i el Maria Àngels Anglada 2010 per L’home dels pijames de seda. Altres novel·les seves són La conjura contra el gurmet, El segrest del rei i Una vetllada a l’Excelsior. És autor d’una extensa obra, en què destaca L’enigma Dalí, que va obtenir el premi Así Fue 2004, però igualment, Contra periodistas, Retrobar la Costa Brava, El club de los 50, Tipos de interés, Las plumas del marabú o Barcelona 360º. Com a periodista ha format part, entre d’altres, de les redaccions d’El Periódico, El País oLa Vanguardia, on ha ocupat diferents càrrecs.
 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*