Inici Societat Un dècim de la Grossa, venut a Igualada

Un dècim de la Grossa, venut a Igualada

COMPARTIR

[swf object]L’administració de loteries número 1 d’Igualada ha venut un dècim del 76.058, primer premi de la rifa de Nadal. Per tant, un comprador de l’administració ha guanyat 400.000 euros. 

El premi ha sortit quan passaven sis minuts de les deu del matí i ha caigut, entre d’altres, a  Barcelona, Ripollet i Castelldefels. Es tracta d’un premi molt repartit, ja que també han resultat afortunats diversos indrets de l’Estat. 

[Img #3255]

[Img #3253]Per tant, no hem pogut veure a Igualada les escenes més típiq[Img #3256]ues de celebracions de la Grossa i a l’administració hi havia molts periodistes i curiosos, però no el guanyador. Es dóna la circumstància que el dècim ha estat venut per terminal i, per tant, l’administració no tenia cap dècim físic del 76.058. Això si, desenes de curiosos s’han apropat a l’administració, però marxaven en saber que s’havia venut un únic dècim de la Grossa.

Fins i tot s’hi han presentat dos representants d’entitats bancàries, que han marxat de seguida en saber que només hi havia un guanyador i que, amb tota probabilitat, no apareixeria.

Imma Singla, la responsable de l’administració, s’ha mostrat molt emocionada i ha rebut durant el matí mostres d’afecte i felicitacions. Singla està especialment satisfeta perquè, malgrat el descens de vendes per la Grossa -que xifra [Img #3258]al voltant del 30%-, l’administració que regenta ha donat recentment dos premis de plens al quinze a la travessa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*