Inici Blocs Un copet al cul

Un copet al cul

COMPARTIR

[Img #29442]No sé per què donar un insinuant copet al cul, es considera un gest sexista. No és un qualificatiu que hauria de dependre del context i no del propi gest?

 

Si qui el fa ostenta el poder, es a dir és el que mana, i el fa amb la intenció que un altre obeeixi, llavors  podríem pensar que és sexista o masclista, sobretot si l’ha fet un home, perquè en el nostre pensament sempre s’ha enregistrat com un gest  que només faria un home. Però a vegades també el pot fer una dona a un subordinat, que per molt menys freqüent, no és menys real. I si el fa una dona, com el qualifiquem?

 

Fins fa poc tot allò que es considerava incitació al sexe era propietat masculina, només ho podien insinuar ells i també “mal-utilitzar” ells, i com generalment també ostentaven el poder doncs el gest ha quedat amb qualificatius com masclista o sexista.

 

El mateix copet al cul en un context d’igualtat i de joc eròtic, és molt divertit i suggeridor. Qui el fa, diu moltes coses del que sent  per la persona que el rep,  i  qui el rep experimenta el desig de l’altre en tota la seva intensitat. Jo crec que és un gest que hem de recuperar i “ben-utilitzar”.

 

A qui li desagrada rebre  un copet al cul que signifiqui: “que guap@ estàs, et desitjo, posa’t a punt…”?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*