Inici Futbol Un centenar de nens buscaran diumenge a Òdena el seu somni futbolístic

Un centenar de nens buscaran diumenge a Òdena el seu somni futbolístic

COMPARTIR

[Img #4440]L’Agència esportiva Fair Play organitza, a l’estadi municipal La Sort d’Òdena, les proves de recerca de talents en el món del futbol “Operació futbol”.

Aquest diumenge, prop de 100 nens i nenes passaran un dia com a veritables futbolistes professionals. En aquesta ocasió hi ha prop d’un centenar de nens inscrits. Uns 50 de Catalunya, 30 de la resta de l’estat i 3 de França, 3 de Suïssa i 2 de Portugal. “La convocatòria és oberta a tots els nens i nenes de Catalunya, de l’Estat i de l’estranger”, així ho ha declarat Gerard Ampudia, director de l’Agència Fair Play.

A la jornada d’aquest diumenge 10 de febrer, els participants realitzaran entrenaments físics, exercicis de tecnificació, partits competitius i xerrades amb els professionals de l’agència esportiva Fair Play que valoraran totes les seves qualitats amb la finalitat de promocionar a equips professionals.

L’agència esportiva Fair Play col•labora amb equips professionals de l’estat i alguns de l’estranger per buscar nous talents, jugadors amb les millors condicions possibles per ser promocionats dins aquests equips i arribar a la seva incorporació a la plantilla de la seva categoria.

L’agència esportiva Fair Play viatja, setmana rere setmana, per una província diferent realitzant proves de selecció per donar una oportunitat a aquells jugadors que l’estaven esperant, especialment aquells que no viuen a les ciutats amb grans equips de futbol i no tenen accés als seus processos de selecció.

Per més informació es pot consultar la pàgina web de l’agència.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*