Inici Teatre Últims dies per participar en el micromecenatge d’»Olor de gas», que s’estrena...

Últims dies per participar en el micromecenatge d’»Olor de gas», que s’estrena el 15 de febrer

COMPARTIR

[Img #4436]El proper divendres 15 de febrer el Teatre de l’Aurora estrena la seva primera producció pròpia de teatre per a adults, Olor de gas. Per fer possible aquest projecte, el passat 2 de gener es va engegar una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per tal que els ciutadans, amb les seves aportacions, dipositessin la seva confiança en un projecte molt igualadí.

El muntatge Olor de gas és l’adaptació de la novel·la homònima de l’escriptor igualadí Pep Elias, sota la direcció de Marc Hervàs i protagonitzada per l’actor Joan Valentí, tot [Img #4437]dos també d’Igualada.

Amb només 14 dies es van assolir els 2.200 euros de l’objectiu inicial, gràcies als primers 59 mecenes, i la xifra ha anat augmentant fins a assolir gairebé 4.000 euros amb més de 100 mecenes. Gràcies a aquestes aportacions ha estat possible realitzar l’objectiu establert, cobrir les despeses de l’escenografia, i amb la superació de la xifra inicial cobrir altres despeses com: l’atrezzo, el vestuari, la il·luminació o el muntatge musical.

La campanya de micromecenatge ha estat tot un èxit de participació i fins el diumenge dia 10 de febrer encara hi ha temps perque els espectadors fagin la seva aportació per fer possible el projecte a través de la plataforma Verkami.

Funcions i venda d’entrades

La funció exclusiva pels mecenes d’Olor de gas serà el dijous 14 a les 21h. El divendres 15 a les 22h es farà l’estrena de l’espectacle i el dissabte 16 a les 22h i el diumenge 17 a les 19h hi haurà les demés representacions del cap de setmana. Les entrades (15 € i 11’5 € amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet, les 24 hores del dia, d’una manera fàcil, còmoda i segura i amb només quatre passos, a través de la web del Teatre de l’Aurora. Les entrades també es poden adquirir a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 93 805 00 75 exclusivament els dimecres i els dijous de 18 a 20 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*