Inici Destacats UEA Inquieta convida la presidenta de la Fundació Internacional de la Dona...

UEA Inquieta convida la presidenta de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora

COMPARTIR

La Comissió UEA Inquieta organitza per el proper dijous 30 de novembre un gran acte com a cloenda del 2017. Es tracta del Meeting UEA Inquieta, una trobada entre empresaris i empresàries de la comarca que comptarà amb la presència de Joana Amat, presidenta de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (Fidem) i co-directora d’Amat Immobiliaris.

Sota el títol “70 anys de lideratge, dificultats i reptes assolits”, Joana Amat parlarà de lideratge, de les dificultats i els reptes empresarials des de la seva pròpia experiència personal, com a dona, i també professional, sobretot en el món del sector immobiliari. Observació, reacció austeritat i flexibilitat són els eixos d’un bon lideratge, i les pautes que han seguit les germanes Amat per superar els moments menys favorables i fer créixer el seu negoci.

Joana Amat és un referent dins el seu àmbit i recentment ha estat guardonada, conjuntament amb la seva germana Immaculada, amb el Premi Personalitat que atorga la patronal CECOT, per la seva trajectòria al món empresarial.

Amat Immobiliaris és una empresa familiar que va començar el 1948, i el 1990, la direcció va passar a mans de les germanes Immaculada i Joana Amat. Al llarg d’aquests casi 70 anys, l’empresa ha crescut tenint clars els valors que els identifiquen, sent un equip coherent, amb una cultura d’empresa honesta, innovadora i eficaç.

El Meeting UEA Inquieta es celebrarà en format dinar i es reservarà un espai per a fer networking entre els assistents, per ampliar l’agenda de contactes i conèixer futurs clients o proveïdors. L’acte, en format dinar, tindrà lloc dijous 30 de novembre, a les 12:45h al Restaurant Sesoliveres. Les inscripcions s’han de realitzar trucant a la Unió Empresarial de l’Anoia al 938052292 o bé per correu electrònic a ueainquieta@uea.cat.

FER UN COMENTARI

*