Inici Economia La UEA impulsa formacions per professionalitzar el sector turístic

La UEA impulsa formacions per professionalitzar el sector turístic

COMPARTIR

Fent una aposta per dotar d’eines per afrontar la nova realitat del sector turístic, en un entorn canviant, molt més digital, internacional i competitiu, on despuntar amb producte turístic i propostes originals esdevé tot un repte, UEATurisme ha organitzat sis sessions formatives gratuïtes per a professionals de microempreses i autònoms del sector turístic.

UEA Turisme és la sectorial de la Unió Empresarial de l’Anoia que aglutina, representa i defensa els interessos de les empreses i autònoms del sector turístic, allotjaments, activitats, esdeveniments, hostaleria, rutes i patrimoni. Amb aquesta proposta, l’entitat aposta per dotar d’eines i recursos a un sector que està treballant per mantenir l’activitat en un moment molt difícil, amb la mirada posada a un 2021 que serà diferent i complex donades les circumstàncies per la Covid-19.

D’aquesta manera, empresaris i treballadors d’aquest sector tenen a la seva disposició 6 cursos totalment gratuïts (amb places limitades) que els permetran adquirir eines, recursos i noves capacitats.

Els cursos, que es faran en format virtual i comencen el 8 de febrer són: Xarxes socials i posicionament web del sector turístic (dies 8, 10 i 12 de febrer), Eines per  a la gestió empresarial (15 i 17 de febrer), Planificació i comercialització de productes turístics (22 i 24 de febrer) , Comunicació i màrqueting al sector turístic (1 i 3 de març) i Anglès especialitzat per a treballadors del turisme (nivell I i II de 8 al 31 de març). Els cursos seran impartits per la coach empresarial Juanita Acevedo i la professora i traductora Núria Colell.

Aquesta acció s’emmarca en un projecte que la Unió Empresarial de l’Anoia porta a terme gràcies al suport del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya.

El programa dels cursos, els formulari d’inscripcions i tota la informació relacionada es pot trobar a l’apartat de Formació de la web de la Unió Empresarial de l’Anoia.

FER UN COMENTARI

*