Inici Destacats La UEA impulsa “Dinars amb Perspectiva”, un nou espai de relació empresarial...

La UEA impulsa “Dinars amb Perspectiva”, un nou espai de relació empresarial amb ponents de prestigi

COMPARTIR

La Unió Empresarial de l’Anoia impulsa per aquest 2023 un cicle de dinars anomenats “Dinars amb Perspectiva”, un nou escenari per enfortir i crear nous contactes i relacions de negoci, i també, per teixir noves aliances entre les persones assistents. A més, els “Dinars amb Perspectiva” també tenen per objectiu ser una trobada entre empresaris/es i directius/ves perquè gaudeixin d’una jornada amenitzada per ponents de prestigi per conèixer temes d’interès econòmic i empresarial, però també, altres temes d’actualitat.

El primer dinar l’encapçalarà Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat per la Universitat Pompeu Fabra i economista. Amat oferirà la conferència “Com maximitzar la competitivitat del país i el benestar de la gent”, una ponència que girarà al voltant de la situació actual i les perspectives econòmiques del teixit empresarial.

Aquest acte tindrà lloc el proper dijous dia 30 de març al Restaurant Sesoliveres d’Igualada i compta amb el patrocini de Servisimó i GCT plus. El preu per a associats a la UEA és de 40 € i per a no associats és de 55 €.

Cal inscriure’s a www.uea.cat. Per a més informació uea@uea.cat / 93 805 22 92.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*