Inici Destacats La UEA acull un seminari sobre vendes a càrrec de Mónica Mendoza

La UEA acull un seminari sobre vendes a càrrec de Mónica Mendoza

COMPARTIR

Aquest dimarts, ha tingut lloc la celebració d’un seminari de vendes a la Unió Empresarial de l’Anoia, organitzat per la patronal anoienca. La sessió, adreçada a responsables comercials i a personal de departaments comercials, ha comptat amb una alta participació i èxit d’assistència.

El curs, d’una durada 8 hores de durada, va estar impartit per Mónica Mendoza, una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial i vendes, speaker internacional i nomenada una de les Top 100 Conferenciants més importants a Espanya.

A través d’aquesta formació, els i les assistents han conegut de primera mà el procés de venda: per una banda, quina és la situació actual del mercat, quines són les motivacions de compra reals, quines són les fases de venda, nocions bàsiques d’un CRM, com fer visites comercials eficients i com aplicar tècniques de tancament total sense que el client se senti pressionat. Mendoza va explicar als assistents que el procés de venda ha canviat, “hem passat de la venda tradicional basada en un producte o servei, a una venda consultiva. Escoltar què necessiten i quin benefici podem aportar. És molt important orientar-se al client”, va detallar.

La propera formació serà sobre com funciona el sistema de bonificacions. Aquest curs donarà les eines necessàries perquè les empreses puguin conèixer els punts crítics del sistema, com els controla l’Administració i com els hem de gestionar nosaltres; analitzar els diferents tipus de seguiment que practica l’Administració, i aprendre com donar-hi resposta, i conèixer quins són els factors de risc que incideixen en la meva empresa, i aprendre a elaborar un mapa de risc. Per a més informació: formacio@uea.cat – www.uea.cat o al 938052292.

FER UN COMENTARI

*