Inici Societat La UdL incorporarà una clàusula contra la discriminació als convenis de pràctiques

La UdL incorporarà una clàusula contra la discriminació als convenis de pràctiques

COMPARTIR

L’equip de govern de la Universitat de Lleida (UdL) està estudiant quin és el procediment a seguir per incorporar el més aviat possible una clàusula d’obligat compliment als convenis de pràctiques amb empreses, entitats i institucions per evitar que els estudiants puguin patir algun tipus de discriminació, ha explicat la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Montserrat Rué.

Aquesta decisió s’ha pres després que una estudiant d’Infermeria del Campus Universitari Igualada-UdL denunciés que va ser expulsada del centre sociosanitari privat on feia les pràctiques per dur hijab.

El rector Jaume Puy, la vicerectora, i la coordinadora de Compromís Social, Igualtat i Cooperació, Núria Camps, es reuniran properament amb els responsables d’aquest centre per decidir si la UdL manté o no el conveni de pràctiques. Sigui quina sigui la decisió no en pot sortir perjudicat cap dels alumnes que actualment hi està fent pràctiques, han apuntat la vicerectora Montserrat Rué i la coordinadora Núria Camps, que insisteixen en el compromís de la Universitat amb la no discriminació i la defensa i protecció dels drets i les llibertats fonamentals.

1 COMENTARI

  1. Realment una denuncia poc clara en la que la denunciant no dona la cara, no se per, que ni es diu el nom del centre afectat, dona per tanta demagogia per part del personal de la UDL i altres entitats realment es afany de protagonisme ja que ells si que surten tota amb nom i cognoms

FER UN COMENTARI

*