Inici Societat TV3 estrena el programa ‘Globus Sonda’, de factura igualadina

TV3 estrena el programa ‘Globus Sonda’, de factura igualadina

COMPARTIR

La productora i agència de comunicació global igualadina Boxcom s’estrena aquest dilluns a la nit a TV3 amb un programa pensat, creat i produït a Igualada : Globus Sonda.

Globus Sonda és un programa que gira al voltant d’entrevistes personals a personatges de rellevància mediàtica, esportiva y social tals com Joan Maria Pou, Enric Masip o Aina Clotet…,conduït pel meteoròleg Francesc Mauri i amb la periodista Candela Figueres com a co-presentadora del format.

El plató de cada programa es ben especial, el cel. Es tracta d’un viatge en globus aerostàtic per diferents punts d’interès de la geografia catalana, on es realitzaran entrevistes peculiars i des del qual es mostraran paisatges des de l’aire poques vegades vistos, gastronomia i costums.

Volaran per sobre els núvols, descobrirem curiositats dels personatges convidats i veuran zones concretes del país des d’un punt de vista privilegiat, diferent i únic.

Durant 8 episodis escenaris com l’Empordà, Delta de l’Ebre, el Bages, Vic o Esterri d’Àneu…. seran algunes de les zones protagonistes per les quals sobrevolarà Francesc Mauri i el personatge convidat, juntament amb els pilots, Àngel Aguirre i Miquel Massagué de l’empresa, també igualadina, Globus Kon-Tiki.

Pel gerent d’Agència Boxcom, Joan Domènech, “aquest projecte és especial en molt sentits. Per realitzar un producte de qualitat per a la televisió catalana, però també pel fet de ser produït en la seva major part a Igualada: pre-producció, part de l’equip tècnic, guió, direcció, disseny, grafisme, comunicació online…. Molts són els aspectes que s’han treballat i es treballen des de Boxcom. A més partim d’una idea original pròpia de Boxcom, que vincula el gènere televisiu de l’entrevista amb les imatges més espectaculars del nostre territori. Afegim també al format entrevista la presencia d’un personatge, amic íntim del protagonista, que ens aproparà a les anècdotes més intimes i curoses dels nostres convidats. Una barreja que creiem, fa que el programa sigui interessant i visualment molt atractiu.”

En cada capítol hi haurà dos convidats: El protagonista del programa, que farà el vol en globus amb Francesc Mauri, conduït pels pilots de Globus Kon-Tiki, Àngel Aguirre i Miquel Massagué. I el convidat sorpresa que, amb la Candela Figueras estarà al cotxe de rescat acompanyant des de terra el trajecte que es realitza per l’aire.

Des del cotxe aquest personatge sorpresa farà preguntes, sempre curioses, i ens parlarà del convidat principal que desconeixerà qui és fins al final del programa. La identitat del personatge sorpresa es desvetllarà en finalitzar l’aterratge, on els dos protagonistes es retrobaran i gaudiran d’un àpat amb els productes típics de cada territori que hauran sobrevolat.

Algunes vegades el protagonista encertarà qui és el personatge del cotxe, però la majoria… la sorpresa està assegurada. Un programa d’entrevistes, en un entorn únic i amb un factor sorpresa final.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*