Inici Destacats El turisme rural de l’Anoia penja el cartell de ‘complet’ per Cap...

El turisme rural de l’Anoia penja el cartell de ‘complet’ per Cap d’Any

COMPARTIR

Ja fa força dies que les cases de turisme rural de l’Anoia, concentrades a la zona de l’Alta Segarra, han arribat gairebé al 100% d’ocupació i és difícil a hores d’ara trobar alguna plaça lliure per la nit del 31 de desembre.

Des del Consorci de Turisme de l’Alta Anoia han assegurat que estan «molt satisfets» amb la demanda d’aquestes festes nadalenques i han apuntat que les reserves són similars a les de l’any passat. Des del Consorci també han explicat que, el fet que enguany tant el dia de Nadal, com també Cap d’Any i Reis s’escaigui en cap de setmana propicia que els clients reservin almenys per a dues nits i no només una. Els establiments de l’Alta Anoia també noten que les reserves per dates assenyalades com aquestes es fan amb bastants dies d’antelació.

L’ocupació és del 100% el cap de setmana de Cap d’Any i ronda el 80% per aquest Nadal i pel cap de setmana de Reis, xifres similars a les de l’any passat.

El perfil majoritari és un client proper, de les comarques de la rodalia o l’àrea metropolitana de Barcelona, que busca intimitat per estar amb la família o la colla d’amics, sense haver de fer llargs desplaçaments.

FER UN COMENTARI

*