Inici Poliesportiu La TugaTrail aplega 1.500 participants a Castellolí

La TugaTrail aplega 1.500 participants a Castellolí

COMPARTIR

El passat 1 de maig es va celebrar a Castellolí la 11a edició de la Tuga Trail Castellolí, una cursa de muntanya i caminada popular organitzada per l’empresa igualadina Tuga Active Wear, el Club Excursionista UECANOIA i l’Ajuntament de Castellolí.

La cursa de muntanya constava de dues proves, la Tuga Half de 10km i 430m de desnivell positiu que compartia circuit amb la caminada popular (Tuga Walk), i l’original Tuga Trail de 17,4km i 833m positius. Les 1500 inscripcions per aquesta edició es van tancar en dues setmanes consolidant aquesta cursa en el calendari de moltes corredores i corredors.

La versió “llarga” va recuperar “La Pota de Ferro”, un tram vertical de gairebé 400m de desnivell positiu on es va premiar amb un pernil gentilesa de l’empresa col·laboradora i també igualadina Instint.net, però no se l’endugué el primer en arribar sinó a l’onzè corredor i a l’onzena corredora (tantes com edicions de la cursa) en superar aquest tram de la cursa.

La jornada va començar i acabar amb un concert de música en viu, l’entrega de premis, el sorteig d’obsequis d’organitzadors i col·laboradors i un avituallament final excepcional amb les ja tradicionals croquetes dels Precuinats Ortega i l’entrepà de botifarra.

Els participants, la gran majoria repetidors d’anteriors edicions, van valorar molt positivament els circuits, el marcatge, els voluntaris, avituallaments, els obsequis i tota la jornada en general.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*