Inici Destacats La Tuga Trail torna dilluns a Castellolí

La Tuga Trail torna dilluns a Castellolí

COMPARTIR

Dilluns 1 de maig Castellolí acollirà la 9a edició de la Tuga Trail, que enguany es torna a presentar en les modalitats de curses de muntanya i caminada popular. La consolidada competició, organitzada per l’empresa igualadina Tuga Active Wear, el Club Excursionista UECANOIA i l’Ajuntament de Castellolí, ha tancat les inscripcions aquest dijous amb un total de 1.202 participants

Aquest any com a novetat es presenta una nova distància de cursa de muntaya de 10km sota el nom de Tuga Half, que complementa les modalitats Tuga Trail de 19km pels atrevits, i la caminada popular de 10 km pels qui volen gaudir de l’entorn de Castellolí d’una manera més tranquil·la.

El recorregut iniciarà i acabarà a l’avinguda de la Unió de Castellolí i passarà pels corriols de l’entorn del municipi, per tal que els participants puguin gaudir de la natura i el paisatge.

Enguany la competició rep de col·laboració d’Instint.net, Chiprunning, La Manyeria, La Caixa, Precuinats Ortega, Cal Forner de Castellolí i el cafè La Brillante.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*