Inici Societat El Tsunami Democràtic aplega centenars de participants en activitats a l’Anoia

El Tsunami Democràtic aplega centenars de participants en activitats a l’Anoia

COMPARTIR

Diferents municipis de la comarca de l’Anoia han acollit aquest dissabte activitats lúdiques i reivindicatives en el marc de la crida del Tsunami Democràtic a la desobediència contra la Junta Electoral durant la jornada de reflexió de les eleccions d’aquest diumenge.

La Plaça de l’Ajuntament d’Igualada ha aplegat, aquest dissabte al migdia, al voltant d’un centenar de persones en un dinar popular on els participants han portat taules i cadires i han gaudit d’una paella en un racó de la plaça presidit per la senyera que hi oneja habitualment, acompanyada en aquest ocasió d’una estelada i una bandera republicana. Durant el dinar s’ha fet una petita foguera amb propaganda electoral, segons ha difòs el CDR Igualada-Conca d’Òdena a través de Twitter.

Al dinar hi ha assistit la consellera de Salut, la igualadina Alba Vergés, acompanyada de dos regidors d’ERC a l’Ajuntament d’Igualada, Enric Conill i David Prat.

A més d’Igualada, municipis com Calaf, Capellades, Masquefa, Sant Martí de Tous i Vallbona d’Anoia han celebrat activitats com cercaviles, pintades de murals, dinars populars o activitats infantils.

FER UN COMENTARI

*